Daruim – ca sa aducem bucurie celorlalti si, pentru ca, prin actul daruirii, devenim noi insine fericiti.

In magazinul nostru, giftme.ro, darurile propuse nu sunt scumpe, nu valoreaza o avere – ba, dimpotriva, sunt daruri ieftine, mici atentii, mai degraba, prin care ii putem surprinde placut pe cei dragi, le generam emotie, bucurie si le lasam sentimentul ca ii pretuim si ca sunt valorosi pentru noi.

Giftme.ro inseamna, asadar, mici daruri, cadouri ieftine si atentii… dulci pentru cei pe care ii iubim si ii respectam, indiferent ca e vorba de o aniversare, de un eveniment in familie, de 8 Martie sau de o zi onomastica. Sau, pur si simplu, fara un motiv anume. Poate fi un port-chei, insotit de o surpriza dulce, pentru un coleg de birou amabil, o esarfa sau o punga cu caramele extra pentru o prietena credincioasa, o carte si un creion simpatic, pentru un copil cuminte sau cutiute cu ciocolata fina, oferite marturii la nunti si botezuri, in semn de recunostinta pentru participarea la un eveniment major din viata noastra.

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi.” Asa spunea Blaise Pascal.

Prinsi in iuresul vietii cotidiene, sa nu uitam, din cand in cand, ca putem fi toti oameni “mari”, daruind un pic de fericire celorlalti.